За нас

ЕКИП

Нашият екип

мед. сестра Галина Славчева

Галина Славчева

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

мед. сестра Мая Цанкова

Мая Цанкова

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

рехабилитатор и кинезитерапевт Иван Николов

Иван Николов

КИНЕЗИТЕРАПЕВТ

НАШАТА ЦЕЛ

Нашата цел

Нашата основна цел е да Ви помогнем да излекувате раните си и да се движите самостоятелно, за да можете пълноценно да се наслаждавате на удоволствието от живота. Ние уважаваме уникалните здравни нужди на всеки и вярваме, че обучението на пациентите им дава възможност да се включат активно и заедно да постигнем нашата цел.

Подход

Нашият подход към грижата за раните е ефективен и всеобхватен. Прилагаме традиционни и модерни терапии и техники, които доказано намаляват времето и подобряват скоростта на заздравяване.

woman Превенция и лечение

Превенцията, ранното установяване и правилното лечение са от решаващо значение за подобряване качеството на живот на пациентите с рани.

медицинска сестра

ГОДИНИ ОПИТ В ГРИЖИ ЗА РАНИ

ИЗЛЕКУВАНИ ПАЦИЕНТИ

НАПРАВЕНИ ПРЕВРЪЗКИ ГОДИШНО

 

 

 

КОНСУЛТАНТИ

Нашите консултанти

проф. д-р Владислав Христов

Проф. д-р Владислав Христов

ХИРУРГ

Проф. д-р Владислав Христов е водещ специалист в областта на коремната и спешната хирургия, съосновател и председател на Българската асоциация за рани. Публикува и разпространява опита и стандартите на Европейската асоциация за лечение на рани в България.

проф. д-р Мая Аргирова

Проф. д-р Мая Аргирова

ХИРУРГ

Проф. д-р Мая Аргирова е специалист по пластично възстановителна и естетична хирургия и специалист по обща хирургия.
Член е на редица световни, европейски и български асоциации и е републикански консултант по изгаряния.

доц. д-р Георги Григоров

Доц. д-р Георги Григоров

ХИРУРГ

Доц. д-р Георги Григоров е специалист с дългогодишен опит в областта на общата, коремната, гръдната и съдовата хирургия. Медицински консултант по диагностика и лечение на трудно зарастващи рани в Центъра за лечение на рани към Медицински център “Пирогов”.

д-р Иван Мартинов

Д-р Иван Мартинов

ИНВАЗИВЕН КАРДИОЛОГ

Д-р Иван Мартинов е водещ специалист в областта на инвазивната кардиология. Извършва диагностика и лечение на остър коронарен синдром след некоронарна хирургия, периферни интервенции, остри тромбози на периферни артерии и вени, ендоваскуларно лечение на белодробен тробоемболизъм и остри кръвоизливи, емболизация на тумори.

д-р Йордан Милев

Д-р Йордан Милев

ХИРУРГ

Д-р Йордан Милев е специалист с опит в лечението на мекотъканни и костно-ставни хирургични инфекции, в това число инфекции при диабетно стъпало, животозастрашаващи инфекции на меките тъкани, посттравматични и постоперативни усложнения.

д-р Велян Михайлов

Д-р Велян Михайлов

ХИРУРГ

Д-р Велян Михайлов е специалист в областта на миниинвазивна и висцерална хирургия,
политравма и съвременно лечение на труднозарастващи рани. Член на Българска асоциация за рани.

доц. д-р Росен Стойчев

Доц. д-р Росен Стойчев

СЪДОВ ХИРУРГ

Доц. д-р Росен Стойчев е специалист по сърдечно-съдова хирургия. Има специализации по ендоваскуларна хирургия, приложение на лазери при варикозна болест, склерозираща терапия при разширени вени, извършва прегледи с Доплер на периферни съдове.

д-р Милко Илиев

Д-р Милко Илиев

ОРТОПЕД И ТРАВМАТОЛОГ

Д-р Милко Илиев е специалист в областта на лечението на фрактури на опорно двигателния апарат, артроскопско лечение и ендопротезиране на колянна и тазобедрена стави.

ПАРТНЬОРИ

Нашите партньори

хартман лого
агарта лого